Selena Gomez og Justin Bieber sett på frokost sammen

Selena Gomes Justin Bieber frokost
Selena Gomes og Justin Bieber ble nylig sett sammen på en frokost, men det skal ikke være noe kjærleik med i bildet. Foto: TMZ.com

Selena Gomez og Justin Bieber ble sett sammen på frokost i California på søndagen den 29. oktober 2017.

Det tidligere paret ble fotografert mens de spiste på JOi Cafe i Westlake Village. Dette skal visstnok være den tredje gangen Justin og Selena har blitt sett sammen i det siste. Sangerne tilbragte tid sammen tidligere i oktober og han ble også sett i hjemmet hennes i Los Angeles.

En kilde har forklart folkene i E! News at paret har forblitt venner etter bruddene og at de har hengt sammen et par ganger etter at Selena gjennomgikk en nyretransplantasjon tidligere i år.

‘De er bare venner og det er ingenting romantisk som foregår‘, sa kilden. ‘De har begge en lang historie med hverandre så det vil alltid være en plass til den andre i hjertene deres‘.
Selena og Justin var i et av-og-på forhold fra 2011 til 2014, og Gomez er nå i et forhold med The Weeknd.

‘Han er klar over at Justin og Selena var ute sammen med venner. Han stoler på henne. Når The Weeknd kommer tilbake fra turne vil du sannsynligvis se alle disse sammen ute’, fortsatte kilden
Justin skal også være fornøyd med at Selena er i et godt forhold.

– Justin er glad for at Selena har funnet en bra fyr som behandler henne godt. Han er ingenting vondt å si om The Weeknd.

I 2015 snakket Selena om bruddet med Justin, og hun understreket at hun alltid ville bry seg om ham.

Jeg vil bestandig støtte han og elske ham på en måte som… vi vokste opp sammen. Jeg tror folk vil at det skal være annerledes. Vi er for unge for det. Ingen var gift. Jeg respekterer ham. Og jeg tror han respekterer meg, på en sunn måte’, fortalte hun til bladet Elle.

Kilde: Music News